SAMARBEJDSPARTNERE

ByRindom

ByRindom trykker alt mit tøj og  sørger for mine samarbejdspartnere er synlige. Desuden er der mulighed for alle slags tryk på både caps, trøjer, sweatshirts osv. Trykket er holdbart og er perfekt til de forhold triathlon byder på.  

MOTDANMARK er en helt unik organisation. De inspirerer unge til at være sig selv, lære dem at sige nej, vise omsorg og at leve. Jeg er så heldig, at jeg er blevet ambassadør for MOT, hvilket betyder, at jeg bliver inviteret ud på skoler, så jeg kan fortælle min historie. Jeg er beæret over at være en del af MOT og det inspirerer mig i min hverdag. 

MitoActive er et kosttilskud, der sikrer mig god energi og bedre restitution.

Juhl Cycling Nordic er et firma fra Odense, der har et stort udvalg i Spinergy hjulsæt og Mulebar. De produkter bruger jeg flittigt! Desuden har de den bedste service og er altid klar til en god snak.

Bliz Active

Bliz sponserer lækre solbriller. De sidder super godt og der er flere slags linser med, så de kan bruges i alt slags vejr. Der er også et stort udvalg af briller til hverdagsbrug.

Profiloptik Vejen logo

Profil Optik v. Anne og Finn Heiredal sponserer kontaktlinser. Jeg får den bedste service, og de sørger for, at jeg har de bedste linser, så mine sarte øjne ikke generer mig under træning, stævner og til hverdag.
PLUSSOCK_C

Plussock sponserer sammen med Clinical inovation lækre kompressinssokker og andre produkter til at fremme min restitution. Sokkerne sidder perfekt og der er både kompression med høj og lav kompression,  samt sleeves, som er perfekte til triathlon.

Xtreme

Xtreme er et dansk firma, som laver det lækreste specialdesignede cykeltøj til al slags vejr. De har derudover beklædning til både al slags vejr i super design, kvalitet og pasform.

36570412_2030941330271098_2891025753468567552_n
Autohuset Vestergård 
har givet mig mulighed for at køre i en forskellige biler, så er der altid plads til cykel og træningsudstyr. Super lækkert og komfortabelt med nye biler, samt den bedste service ved Autohuset Vestergård.

Chanson Danmark laver basisk og ioniseret vand, som giver mig en bedre restitution og bedre følelse i kroppen. 

Heimdal Transition Coat har lavet de fedeste coats til mig, som jeg bruger før og efter træning. De er super fede og lavet med personlige sponsorer og navn.

Fri Bike Shop Svendborg sørger for at mine cykler i top klar til træning og stævner. De har den bedste service og er altid klar til at hjælpe og rådgive. De har desuden et kæmpe udvalg i alle cykler, udstyr, tøj og andet cykelgear.

Planteprotein.dk sørger for det bedste proteinpulver og barer. De har et godt udvalg, gode priser og god rådgivning. De er altid klar til at hjælpe med det jeg mangler og vejlede i brug af plantebaseret protein.

Panacea Danmark har et stort udvalg af vitaminer og gode produkter, som jeg bruger dagligt. Tommy fra Panacea rådgiver ligeledes ifht brug af produkterne.

Gestelev Fotografi vil i løbet af sæsonen tage fede billeder, hvor jeg vil vise mit tøj og udstyr frem. Rigtig dygtig fotograf, som får det bedste frem i en og har masser af gode ideer.

miiegoMiiego laver de bedste trådløse høretelefoner til sport, jeg bruger AL3 Freedom og AL3 + Perform. Der er en god lyd og en super pasform.

9D2155C7-39A2-4DB6-81F2-A78C35D4F555

Svendborg Svømmeland sørger for jeg altid har mulighed for at få de bedste muligheder for svøm. De gode åbningstider og service er grunden til, at jeg nu er blevet glad for at komme til svømning.

Oure.dk er min arbejdsplads, som giver mig gode muligheder ifht min hverdag. Jeg har en stor forståelse fra kollegaer og en super svømmehal og fitnescenter. Derudover er det bare det bedste job og et fantastisk miljø at arbejde i.

1EADB839-7450-4914-9473-11A6EFACF2E4

Dorte Bukkehave fra Salon Country Cut er med som frisør. Det er vigtig at håret sidder godt, dette er der nu styr på:) Dorte er desuden en lokal ildsjæl, som jeg ønsker at anbefale til andre.

F28E6B56-F969-4A0F-8253-BBCB417A9C31

Frugtavler, Ann Stengård leverer lækker frugt og grønt, så jeg altid er sikker på at få det bedste at spise. Desuden er Ann min mor og hendes tro på mig, gejst og opbakning er ubeskrivelig. Ann er tidligere Verdensmester i fodbold og mit store idol.

Morten Kaas er en lokal Anlægsgartner fra Gudme. Han er super dygtig til sit job og kan kun anbefales. Morten støtter økonomisk.

kiropraktor

Kiropraktorhuset i Ringe vil sørge for, at min krop kan klare alt træningen. Carsten er en super dygtig kiropraktor og med hans erfaring er jeg i gode hænder. Hanvil derudover komme med gode råd ifht skadesforebyggende øvelser.

j dyhr redigeret

J.Dyhr A/S er en lokal virksomhed, der sælger og reparerer maskiner. De støtter økonomisk.

Ellerup Tømmerforretning er en lokal virksomhed, som støtter økonomisk.

 

Intersport

Intersport Svendborg er den tidligere SPORTEN. Jeg har altid handlet i deres butik og det fortsætter jeg med. De har altid det, som lige det jeg står og mangler.

 

cuc

CUC Fyn er en køreskole i Nyborg og Svendborg. Super dygtig kørelærer, tag gerne kontakt til en snak med dem. Cuc støtter økonomisk.

Anitas massage

Anitas massage er endnu en af de lokale sponsorer. Anita sørger for min krop er frisk og med hendes erfaring er der intet, at hun ikke kan fixe.

Diadora laver super lækre løbesko, løbetøj og hverdagstøj. Jeg bruger det hver dag både på arbejde og til træning.

Earthlete er en sammenslutning af plantebaserede atleter, med Casper Bilton som  grundlægger. De har lækre produkter og Casper har desuden lavet 2 lækre plantebaserede restauranter i København.

Rawbite er et dansk firma, der laver de lækreste barer, som er helt naturlige. Jeg har altid en bar med til lange cykelture, i bilen og på job.

Plantetinget er en podcast, hvor jeg er så heldig at have været med i flere episoder. Casper, som ejer plantetinget er en fantastisk positiv person, der altid er klar på en god snak.

Frank A Busser er et lokalt firma, der sørger for transport for en stor del af Oure/Vejstrup efterskole og altid er klar til at hjælpe. Jeg er stolt af, at Frank vil støtte mit projekt økonoisk.

Leave a Reply