Jeg er bare mig!

 Min tattoo, min passion!!

Hvem er jeg? Eller mere, hvorfor gider jeg bruge så meget tid på træning? Det spørgsmål fylder i perioder meget. Især fordi jeg nok ikke er lige som de andre, hvilket jeg heller ikke har noget problem med.Jeg gør det jeg elsker og jeg gør det fordi jeg kan.

Især fra de unge mennesker jeg til daglig arbejder med, er der en stor undren over, at jeg kun arbejder og træner. Det er det de hører, men jeg bruger også tid sammen med min familie og venner, og jeg nyder den ro og glæde det giver mig.

Når jeg fortæller om min hverdag, som består af mellem 25-62 timers arbejde og 12-25 timers træning, så virker det en anelse travlt. Det er også til tider en travl hverdag, men den er helt fantastisk, da det giver mig utrolig meget energi.

Jeg har den mest fantastiske familie og venner, de bakker altid op og er der for mig hvis jeg har brug for det. I det seneste år, hvor jeg har trænet op til Triple Ironman, har gennem hele forløbet været forståelse og opbakning. Selv efterfølgende er interessen stor og alle vil jo med til næste stævne. Jeg håber de alle stadig vil med når jeg fortæller hvad 2019’s projekt er. Jeg ved det ikke helt endnu, da jeg gerne vil køre VM på ultradistancen. Det er ikke afgjort hvor, hvornår og på hvilken distance det er. Det kan være dobbelt Ironman, triple Ironman, 5dobbelt Ironman osv…:)

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.