M2Sportslab

Samarbejdet med M2Sportslab er i fuld gang, jeg er helt tryg med dem som mine trænere og ved, at det her kan rykke mine grænser og mine evner. Jeg har store mål og med det kræves de bedste samarbejdspartnere, dem har jeg fundet!

Jeg er startede samarbejdet med at blive testet i alle 3 discipliner, hvilket altid er en anelse skræmmende:) Jeg har aldrig været helt vild med test, men denne gang havde jeg det anderledes. Det er helt sikkert både, fordi jeg følte mig mere tryg, og jeg var bedre informeret omkring testens indhold og formål.

Løbetesten foregik under kyndig vejledning af Morten, hvor jeg blev sat op med maske og sele, så der var det bare at give gas.

Kort fortalt er det først en submaksimaltest og derefter en maxtest.

 

 

 

 

Svømmetesten er en laktattest. Der svømmes 5×200 m.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cykeltesten er en trappetest, hvor jeg fik målt mine laktattærskler, VO2max og meget mere.

Alle testene er uddybet på hjemmesiden, hvor I også kan finde kontaktoplysninger om M2Sportslab. Jeg kan kun anbefale at tjekke det ud.

 

 

Min erfaring med test har ikke været god, men tvivlen er kommet mig til gode, da jeg både før, under og efter testen er blevet vejledt og rådgivet utrolig grundigt. Det vigtigste for mig ved at have trænere er, at der er den rigtige kemi og samarbejdet fungerer. Alle mine træningspas er gennemtænkt og planlagt ud fra mine zoner, derudover rettes de til hver uge ifht hvordan træningen forløber. Jeg har løbende kontakt med M2Sportslab, de har ligeledes hjulpet mig med sæsonplanen.

Kort fortalt så er der sammenhæng med test og træning, plus den bedste vejledning. De bedste anbefalinger herfra!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.