Status PT

 

Der har været stille på hjemmesiden, glemmer helt at få opdateret herinde.
Bare rolig, jeg får stadig trænet! Jeg må indrømme, at det ikke altid er lige nemt. Der er mange faktorer der spiller ind og roen til bare at træne og kun have fokus på dette er ikke altid lige nemt.

3A72EBBA-DE9D-4237-BD00-875C7763E9DB
Jeg vil gerne hjælpe hvor jeg kan ifht arbejde, familie og venner. Plus der har desværre været flere uventede begivenheder i løbet af de sidste måneder. Der har jeg indset, at familien selvfølgelig er vigtigst og mit fokus fra træningen er automatisk blevet flyttet. Jeg har dog trænet, da jeg finder ro i hovedet ved at træne og planlægge mine træninger.
Jeg har nogle træningsperioder de næste måneder, fx 100 timers træning på 3 uger, 60 timer på 2 uger, 12 timers løb, 24 timers cykling, træning om natten osv.
Jeg håber på at kunne lave lidt videoupdates fra træningerne, plus fede billeder.
Tal for opbakningen til alle!!

942BDA9B-4805-450F-9A56-49BDC5632DDF

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.