“Hvilken kasse passer JEG ind i?”

Hvorfor være ligesom de andre, hvorfor ikke være sig selv? Jeg har ubevidst, altid kæmpet med at passe ind, gøre som de andre og prøve at synes om det samme som andre. Jeg er blevet udfordret i mange situationer især i større forsamlinger og gør det stadig, men først nu har jeg egentlig indset, at det er okay at være mig! Det jeg gør og de valg jeg tager, dem gør jeg for mig selv! Ikke alle synes om det, men det betyder intet!

Jeg har siden jeg startede med triathlon været usikker på sporten, usikker på at blive sammenlignet med de andre til både træning og stævner. Der har altid været en lille tvivl om jeg egentlig syntes, at det var så sjovt som jeg sagde, om jeg bare gjorde det alle de andre gjorde. Tankerne er blevet slået hen og gemt væk, men de forsvandt aldrig.
I takt med resultaterne ikke har været der hvor jeg ønskede og mange har forventet, (på baggrund af mine ambitioner) så er tvivlen blevet større.
Jeg har dog aldrig givet op, aldrig overvejet at bare droppe triathlon, så kærligheden til sporten er der, den forsvinder ikke. Spændingen, glæden og de utrolig mange træningstimer giver mere end det kan beskrives. Triathlon er noget specielt, noget specielt fordi der er mange udfordringer og mulighederne er uendelige.

Hvorfor så Triple Ironman?
Jeg kunne mærke sidste år, at glæden til Ironman ikke rigtig var der. Både pga jeg aldrig har nailet det marathon og uden at det lyder forkert, så blev det lidt kedelig med distancen. Det er ikke fordi det var let, tværtimod! men det var bare ikke den rigtige følelse, der var i kroppen, og hovedet var ikke helt med.
Har siden min første Ironman i 2010 tænkt på Triple Ironman, men aldrig følt tiden var rigtig. Nu er tiden rigtig og derfor satser jeg i 2018. Jeg kan ikke forudse alt, men jeg kan forberede mig bedst mulig både fysisk og mentalt. Med min glæde for struktur, er der mulighed for, at alt bliver planlagt og tænkt igennem.

Coaching.nu
Laila Schmidt har jeg valgt at lave et samarbejde med, netop for at få hele “pakken” med. Laila er passioneret og engageret i sin coaching og hun stiller de rigtige spørgsmål! Jeg vil ikke få de bedste muligheder medmindre jeg finder ud af hvor jeg passer ind, hvorfor jeg ønsker at udfordre mig selv mere end andre, hvorfor jeg elsker at have mål som ikke de fleste har. Så den bedste lærdom er, at jeg skal acceptere at være “mig”!

Bare lidt tanker, dem er der mange af og vil gerne dele dem med mine følgere:)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.