Helt fra begyndelsen..

Jeg har aldrig synes det var sjovt at løbe, da jeg spillede fodbold var opvarmningen det værste. 3 runder om banen føltes som et marathon! Det har ændret sig..:)

Jeg er vokset op med sport og især fodbold og håndbold. Spillede selv begge dele og blev tvunget til at vælge for, så jeg havde mulighed for at bruge endnu mere tid på en sport. Valget faldt på fodbold og spillede det indtil 2006. Jeg nåede at spille i Elitedivisionen med OB og vinde pokalfinalen, hvilket var en stor oplevelse og ligeledes mange gode oplevelser i HOGG og Team Sydfyn, hvor jeg nærmest spillede med hele min familie! Mine mødre og min søster.  Total hyggelig:)

IMG_7838

Jeg nåede til et punkt hvor jeg havde brug for flere udfordringer og min grankusine introducerede mig for Triathlon i USA i 2007. Jeg blev interesseret i sporten med det samme! Startede på samme tidspunkt med adventurrrace med TeamFit4Run hvor jeg har haft de mest fantastiske oplevelser og holdkammerater.

IMG_7849

Efter min første ironman i 2010 har det været mit fokus og jeg er mange oplevelser rigere, både på godt og ondt. Uden tvivl er jeg blevet meget klogere på mig selv. Vil aldrig være foruden nogen af de oplevelser.

IMG_7850

2017 står på endnu mere træning, endnu mere Triathlon og selvfølgelig en ironman;)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.