Så er 2017 igang…

Hjemmesiden har været på pause lidt for længe nu, det dur ikke, da det er meningen jeg vil lade jer følgere være en del af min hverdag og de overvejelser jeg har som træningsglad triathlet.
Lige nu er træningen i fuld gang, med en tilvænning til mere træning og hårdere træningspas. Jeg har valgt at have en træner, Martin Melcher, så jeg kan fokusere fuldt ud på de enkelte træninger og følge planen i TrainingPeaks. Dette giver mig overskud og tid til at passe mit job, som er krævende og udfordrende og til tider mange timer. Derfor er der mulighed for jeg kan bytte på træningerne efter behov, dette giver mulighed for at gennemføre alle træningerne.
Det er dog ikke anderledes for mig end for andre, nogle træninger bliver ikke gennemført. Det kan være pga træthed, overarbejde eller bare minimalt overskud. Sammen med min træner har jeg prøvet at fokusere på de gode træningspas og den gode motivation, det er derfor det er vigtig for mig at have en træner som Martin. Martin er ærlig og motiverende og jeg stoler på hans evner og får svar på de spørgsmål jeg har.

IMG_7706

Jeg har haft mine udfordringer både med træning og personligt, men træningen giver mig glæde, overskud og lyst til at blive bedre. Men vigtigst for mig, hvilket jeg har lært det sidste år: Træning skal være sjovt, ikke altid, men det meste af tiden:)
I år handler det om 2 stævner: 1/2 Im i Herning og IM i København. Her vil jeg have en fest og håber at en masse af jer vil være med:)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.