Ærlighed, motivation og planlægning..!

Min bil er mit andet hjem de her måneder, den er for det meste pakket med cykel, svømmetaske, løbetøj, mad og alt muligt jeg måske skal bruge. Det er godt jeg flytter til Kolding 1/6, så kan jeg cykle til begge mine jobs og cykle til svømning, det bliver skønt!! Plus der er flere at træne med i Kolding, hvilket jeg har brug for, kan godt være lidt ensomt nogen gange.

Dette indlæg bliver lidt forskellige tanker jeg går med og vil gerne dele med jer, da jeg er sikker på, at jeg ikke er en eneste der har det sådan. God fornøjelse med læsningen:)

Mange siger at jeg virker så rolig og overskudsagtig! Men…
Jeg har også dårlige dage, dage hvor jeg ikke har lyst til noget, hvor jeg er klar til at give op og droppe træningen og kostplanen. Hvorfor? Fordi jeg er også bare er menneske, ligesom alle andre, ingen er perfekte. Hvad er perfekt egentlig også?:)

Jeg vil så gerne fremstå som en stærk person, som har kontrol og aldrig mister overblikket og motivationen, jeg er ked af at skuffe jer, det er jeg ikke altid..

Nice IM1

Jeg finder ro i min træning, finder ro i at presse mig selv og blive udfordret til at blive bedre. Det er derfor jeg fortsætter, derfor jeg står op kl. 5.45 for at træne, derfor jeg cykler Fyn tyndt, kæmper mig igennem svømmetræningen og løber rundt i Gudme og omegn næsten hver dag. Jeg elsker at træne, ikke altid når jeg er i gang, men følelsen bagefter er det hele værd. Det er fedt at inspirere andre, at være i god form, at have en pæn krop, at have overskud i hverdagen, at få den respekt fra andre, men alt i alt så gør jeg det for mig selv. Jeg træner fordi jeg vil opnå mine mål og drømme, selvom det kan virke urealistisk, at jeg skal til VM på Hawaii, så er det min drøm og ingen kan ændre på min tro om at det kan lykkes.

Mangler jeg noget i min hverdag?
Mange har en mening om min måde at leve på, både på godt og ondt. Jeg føler ikke jeg mangler noget i hverdagen, jeg går i seng kl. 22 stort set hver aften og står op kl. 6-7 tiden(også i weekenden) Jeg drikker aldrig alkohol eller går i byen, jeg spiser efter en kostplan(Tak Mia, SundFokus.dk, som kun gør min hverdag nemmere. Helt ærligt, så føler jeg ikke jeg mangler ikke noget. Jeg er blevet meget bedre til at planlægge mine måltider, forberedelse er nøgleordet og køleskabet er fuldt med plastikbøtter(Grethe glæder sig til jeg flytter;)) Plus min krop især min mave er meget gladere og træningen fuldføres med et større overskud.
Jeg deltager i de fødselsdage/fester eller andet jeg bliver inviteret til(medmindre der er stævne, arbejde eller en vigtig træning:)) Nogen gange har jeg en madpakke med, men det er kun fordi jeg ikke vil gå på kompromis, jeg ved hvad der fungerer, så hvorfor ikke bare gøre det rigtige? Jeg gør det for min egen skyld og er ligeglad med hvad andre tænker. Desværre er det bare ikke altid nemt at være ligeglad hvad andre tænker, jeg er heldigvis blevet bedre til det og det er noget jeg arbejder på, da det fylder meget at skulle leve op til andres forventninger(som jeg formentlig selv har skabt). Så nej, jeg mangler INTET, jeg har den bedste opbakning fra mine venner, familie og sponsorer. Jeg smiler hver dag når jeg står op, også kl. 5.45 for at træne! Jeg har det sgu godt:)

Træning og konkurrencer i april:
Jeg er så heldig at have 32Gi som sponsor og derfor har jeg fået startnummer til BT 1/2 marathon på søndag, det ser jeg meget frem til, især fordi at alle atleter fra 32Gi skal mødes bagefter. Det er altid fedt at møde andre atleter som har samme passion og elsker træning lige så meget som en selv.
Søndag d. 24 maj deltager jeg i Vejlefjord Triathlon, OL distance(1500-40-10). Jeg var den heldige vinder af at teste svømmeruten her først i april, håber det er varmere d. 24;)
Ellers så er april/maj med fokus på de lange cykelture og kombipas(cykling efterfulgt af løb), plus jeg er bagefter på svømningen og det skal snart hentes ind..

Rigtig god træning til alle jer der følger med og STORT TAK til alle der støtter mig, både sponsorer, familie, venner, følgere og andre:)

Sponsorer 2015 april

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.