Sæson 2015 – Forventninger, mål og drømme:)

2015 er igang, jeg startede ud med at være syg, så det kan kun blive bedre;) Startede roligt med træning her i weekenden, da jeg ikke ser nogen grund til at overdrive efter en lidt for stresset jul og nytår med sygdom.

Jeg har store mål for 2015 efter et 2014 som ikke gik som planlagt! Jeg vil gøre mit til, at det her bliver MIT år, et år med masser af udfordringer i træningen og  i konkurrencerne. Jeg har andre muligheder når jeg bor her i Hamar(Norge), dem skal jeg være bedre til at udnytte. Her tænker jeg på naturen, skiture, nye træningskammerater og bakketræning.. PUHA!!:)

Jeg er jo min egen træner nu og med det er der mange udfordringer. Jeg skal stole på, at min måde at planlægge træning på er den rigtige. Dette er en stor udfordring, for som I nok kender lidt fra jer selv, så sammenligner man ofte sig selv med andre og det kan føre til usikkerhed. Jeg prøver at holde mig til den plan jeg har lagt og justerer lidt efterhånden. Jeg tager imod gode råd og lytter til min krop, på den måde håber jeg at kunne få en god sæson.

Nye sponsorer er altid fantastiske og jeg er så heldig at have fået min første økonomiske sponsor, Mailplatform. Jeg får mulighed for at investere i en racercykel samt råd til et ekstra stævne forhåbentlig. Fantastisk:)

De næste måneder skal gå med masser af træning på cyklen(indenfor), svømning, løb, langrenn og styrketræning. Jeg vil være stærkere end jeg før har været, både fysisk og psykisk. Alle midler tages i brug: TRX, Rip Trianer, Udos Olie, Purepharma vitaminer, foamruller, pilates, udstrækning og meget mere.

2015 kan bare komme an!!!!Sponsorer

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.