Frygten for ikke at være god nok…

Det her er et indlæg, som jeg har tænkt på længe. Det er en masse tanker, som jeg har og bruger mange kræfter på hver eneste dag. Det er ikke noget, som jeg deler med så mange, men jeg tænker, at jeg ikke kan være den eneste der har det sådan her.

Jeg har altid været perfektionist, jeg vil gerne have der er styr på alt, ligefra mit arbejde, mit udseende, min træning, min hverdag og min fremtid. Det er ikke nemt at have styr på det hele, da jeg bare ikke selv kan styre det, desværre. Det er noget jeg arbejder med, altså at være lidt mere afslappet og lidt mere fleksibel omkring planlægningen af hverdagen.

Jeg har altid dyrket sport, mest fodbold, men også håndbold og volleyball, dvs. holdsport hvor jeg var afhængig af et hold til at samarbejde med. Det har resulteret i mange frustrationer, da jeg ikke altid har været tilfreds med min egen indsats eller mine holdkammeraters. Derfor valgte jeg at starte med at dyrke triathlon i 2008. Så var det i det mindste kun mine egne forventninger og indsats jeg skulle have styr på, og det var noget jeg kunne ændre på!

Det der altid har været og stadig er mit problem er, at jeg sammenligner mig selv med andre, så føler aldrig at jeg er god nok når jeg sammenligner mig med andre triathleter, da de altid løber hurtigere, svømmer hurtigere og cykler hurtigere:) Så løsningen for mig har været, altid at træne med dem som jeg kun kender rigtig godt, eller træne alene.. Problemet er bare, at det bliver man ikke bedre af!

Hvad er løsningen så?

Det arbejder jeg stadig på, men mine store krav til mig selv skal sænkes lidt. Plus jeg skal lade andre hjælpe mig med min træning i stedet for at tænke, at de synes jeg ikke er god nok.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.