Genoptræning

Jeg er i fuld gang med at træne op til at kunne starte at træne ordenligt igen. Jeg har fået lavet nye indlæg fra Bandagist, Jan Andersen, som vil hjælpe mig med at rette op på mine skæve fødder. Jeg er som en af de få subinationsløber, hvilket betyder, at jeg løber på den yderste del af min fod. Det problem har jeg haft gennem flere år, men jeg har glemt at lytte til min krop, så nu kræver det en løbe-/cykel- og svømmepause.

Jeg går til behandling hver uge og derudover må jeg løbe 15 min. i vand hver dag og lave styrke og stabilitetsøvelser. Det er en helt anden måde at træne på, da jeg har været vandt til over 15 timers træning hver uge.

Denne her periode med genoptræning er jeg overbevist om vil gøre mig stærkere og gøre mig mere klar til at starte på træningen frem mod at kvalificere til Hawaii. Jeg elsker stadig at træne, så jeg glæder mig bare over at det går stille og rolig fremad.

This entry was posted in NEWS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply