Plussock og Beet It:)

Så har jeg afprøvet de første produkter fra Kvalitri.dk

Plussock er bare en super god kompressionsstrømpe. Jeg har afprøvet alle produkterne og må sige, at jeg er virkelig imponeret! Jeg har ikke haft den store fidus til kompressionsprodukter, men jeg er overbevist nu. Det er noget som giver mig en bedre restitution, hvilket er altafgørende:)

Gode priser på Plussock:

Plussock herre: http://www.kvalitri.dk/alle-produkter/plussock-herre-high-compression-copy/
Plussock dame: http://www.kvalitri.dk/alle-produkter/plussock-dame-high-compression-2/

Plussock sleeve (unisex):http://www.kvalitri.dk/alle-produkter/plussock-compression-power-calf/

Den alm. kompressions strømpe med høj kompression, har jeg brugt til både cykling på hometrainer og til løb. Den giver en god støtte i akillessenen og opad læggen, som giver mindre ømme og trætte ben efter træningen. Pasformen i foden er god og ikke for stram. Der er ingen gener under foden eller ude ved tæerne. Den fås både med høj og medium kompression. Jeg har kun prøvet høj kompression, og det er ikke generende – heller ikke på turer over 1 time eller mere.

Vinter-kompressionsstrømpen har jeg brugt efter træning, den er dejlig varm at have på og giver en rar fornemmelse i benene.

Power calf er en super god måde at bruge kompression under triathlon. Den har stadig en god støtte omkring akillessenen og sidder rigtig rart under knæet. Den kan bruges under våddragt, så du ikke skal bøvle med at få kompressionsstrømper på efter svømningen.

De korte Simulationsokker er en god måde at få en kompression omkring akillessenen. Nogle gange er det bare rart at træne uden noget på læggen:) Under sokken er der en forfodspude og svangstøtte, hvilket giver en super god fornemmelse ved brug. Det er en sok som bare skal prøves:)

Se hvilke produkter de har her.

Beet It rødbede koncentrat er det nye sort;) Det skulle forbedre iltoptagelsen og din fysiske formåen. Det lyder vildt, men det har faktisk noget på sig. Jeg har brugt Beet It i 5 dage og kunne mærke forskellen, men det er ikke noget, jeg vil bruge i hverdagen. Jeg tror på, at der er størst effekt hvis Beet It indtages 5 dage op til en konkurrence og det er også min plan.

Se de gode tilbud på Beet it: http://www.kvalitri.dk/alle-produkter/beet-it/

Der er mange forskellige holdninger til Beet It, men tror det skal afprøves af jeres selv inden I udtaler jer. Smagen kan der ikke siges meget godt om, men det er det værd når det faktisk fungerer;)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.