Ny sponsor

KvalitriSynes tiden flyver afsted og der sker utrolig meget, både positive og udfordrende ting.

Jeg prøver at se det positive i det hele, da hverdagen så bliver meget sjovere:)

Anyway, jeg er så heldig, at Kvalitri.dk vil være min nye sponsor. Kvalitri er en nyopstartet trishop, som er startet af Jimmy Vejlemark. Jeg var til møde i går og det var bare en super oplevelse. Jimmy er ny indenfor triathlon, men han brænder for det og har vildt mange ideer. Det er super inspirerende at snakke om udstyr og triathlon med andre passionerede triathleter.

Samarbejdet tager udgangspunkt i Plussock kompression, som er et dansk firma, der laver super gode kompressionssokker, sleeves og sokker. Sokkerne er allerede afprøvet på en løbetur i morges og jeg glæder mig til at have dem på til interval i morgen. Læs mere om sokkerne her: http://plussock.com/

Jeg skal også teste forskellige produkter fra Kvalitri og har allerede fået Beet It rødbede shots med hjem. Jeg glæder mig til at se om virkningen er så stor som det siges.

Rigtig god weekend til alle jer:)

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.