Så sker der noget…

Sæson 2013Nu har jeg fået arbejde!! Pr. 9 december er jeg ansat som handicaphjælper med 1-2 døgnvagter pr. uge. Det er nu dejligt at have et job, så jeg ved hvad min indkomst er og kender min hverdag fremover. Det vil helt sikkert betyde, at min træning vil være nemmere at planlægge og jeg vil få bedre mulighed for længere træningspas og flere træningspas både i hverdag og weekender.

Denne uge har været præget af oplæring på det nye job og let træning, da jeg har cykeltest på lørdag og skal være helt frisk. Det skal gerne give en indikation af hvor jeg ligger nu og hvordan min træning skal være hen over vinteren. Så lørdag bliver hård, men det er fedt at presse sig selv i de 20 min!!

Var på besøg hos Claus fra Future Danmark for nogle uger siden og fik snakket lidt om den kommende sæson, samt underskrevet kontrakt for de næste 2 år. Det er en fornøjelse at have dem med igen, da det er de bedste briller som sidder perfekt under alle forhold. Der er ligeledes hjelme på vej, så alt er klart til foråret og sommeren:)

Fik også hilst på alle hos GripGrab, som gav en lækker frokost og masser af gode historier. Det er en fornøjelse at møde skaberne bag de super gode produkter, som jeg bruger både sommer, vinter og til hverdag. Endnu en sæson med støtte fra GripGrab er sikret, perfekt:)

Sidste besøg på min sjællandstur foregik hos Rawbite, hvor Rolf fik fortalt om deres firma og deres visioner og planer for det kommende år. Rawbite er et lækkert produkt, som fungerer som mellemmåltid og på de længerer cykelture. Deres nye proteinbar er perfekt efter træning.

Husk Sportsgear udlover gavekort blandt alle følgerne på facebook, så like lige siden: https://www.facebook.com/KristinStengard

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.