4000…!!!!!

Kalorier…

Jep, det er mit daglige energiindtag, hvis det skal være helt efter planen. Jeg havde da på fornemmelsen, at jeg skal spise en del, men 4000 er faktisk over dobbelt så meget, som de daglige anbefalinger er for kvinder.

Jeg fik en lang snak med min kostvejleder, og selvom jeg godt er klar over vigtigheden i at få nok kulhydrater, så får jeg det tydeligvis ikke.. DUMT!! Jeg er bare meget fokuseret på at spise sundt og ikke veje for meget, og for mig betyder det ikke så mange kulhydrater. Konklusionen blev, at jeg nok har en tendes til spiseforstyrrelse, så det er ekstra vigtigt, at jeg holder fokus.

Nu hænger der en kostplan på køleskabet, så jeg ved nogenlunde hvor meget der skal indtages ved hvert måltid. Det burde hjælpe.

Jeg har kun 3,5 uge til Ironman Wales og det er en kamp lige nu.. Jeg får trænet det jeg skal, men humøret er lidt for svingende og det går især ud over Lise. Stakkels hende:)

Men nu tager jeg mig sammen, så alle jer der følger mig og sponsorerne kan se at jeg holder fokus og ikke giver op!!:)

IMG_0695

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.