Øv, øv og atter øv…

Overskriften siger alt. Haderslev IM blev ikke som forventet, desværre. Hvad der præcist gik galt er svært at sige, men noget gik galt…

Forberedelserne var gode, jeg var spændt og nervøs i dagene op til. Jeg havde ikke overvejet at jeg kunne udgå, det plejer ikke at være en mulighed. Jeg plejer at køre til jeg dør, men det dur ikke når jeg har Ironman om 6 uger.

Svømning 1900 meter: KOLDT!!! Det var okay når først man var i gang, men der var heller ingen følelse i kroppen efter de første 1000 meter, plus der var en stærk strøm og lidt bølger. Ikke en optimal først åbentvandssvømning…!!!

Cykling 90 km: Blæsende!! Det var en fin cykelrute, ikke så hurtig som lovet da det blæste 13 m/s, så ikke helt optimalt. Jeg holdt mig dog til planen og fik næsten indtaget al energi. Lidt svært at drikke når der er hård sidevind, man vælter næsten når man slipper styret! De første 45 km gik fint og blev kørt på 1.19, meget fint, men så fik jeg krampe i baglårene, ikke rart. Derfor var det ikke nemt at komme videre mentalt, jeg føte allerede der, at jeg var udgået. Håbløst!! Jeg kom hjem i en fin cykeltid på 2.39, hvilket jeg er meget tilfreds med.

Løb 5 km: Ikke godt. Jeg kunne ikke lade være med at prøve løbet, da der var så mange som heppede. Det var dog ikke helhjertet at jeg kom i gang med løbet og det gjorde ondt i benene, på den dårlige måde:( Stoppede efter 5 km og var skuffet!!

Tak til alle dem der var og heppede, mine sponsorer og min skønne kæreste og familie. I er der altid, også når det ikke går som planlagt. Skønt!!!:)

Nu er det bare med at komme i gang med masser af træning og fokus på restitution og kost de næste 6 uger. Jeg går all in!!! Frankfurt here I come!!!:)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.