O’symmetric og træning.

Så er der prøvekørt nye klinger på Argon 18. Det var ikke helt nemt at få sat på, men takker Bjarke fra High-end Bikes!!!:) Uden ham var det slet ikke gået, så han fortjener stor tak.

Jeg kører normalt med 52 eller 53 tænder på den yderste klinge, og 39 på den mindste. O’symmetric klingerne er med 54-42, så der er lidt forskel, men da jeg først kom i gang, kunne det slet ikke mærkes. Jeg havde nogle super intervaller og fik kørt mange watt, det brændte også i lårene til sidst, så det var super fed! Efterfølgende skulle der løbes. Solen varmede godt, det kunne mærkes, men 7,5 km med 4.50 min/km var hvad det kunne blive til. Sluttede af med 2,5 km afjog.

SUPER FED TRÆNING!! Det foregik i selskab med Carsten, så blev presset ekstra på cykelturen og Lise cyklede med os på løbeturen, så vi kunne få vand. Dejligt med hjælp og underholdning undervejs:)

O’symmetric ringene er købt hos www.sbrshop.dk de har masser af tilbehør til triathlon, og det er på lager, så modtages hurtigt efter bestilling. Det er rart!

Om 1 uge er der 1/2 IM i Haderslev, så skal jeg se hvor niveauet er. Jeg glæder mig rigtig meget er super spændt. Hvis nogen keder sig søndag d. 26 maj kl. 10, så kom til Haderslev og hep!!!:)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.