Træning uge 19

Planen var Harzen i 4 dage, men planer ændres og det var egentlig ok. Så længe jeg kan træne, gør det ikke noget, at det bare er i Danmark med regn og blæst:)

Cyklingen havde fokus, og fik kørt 2 lange ture på 4,5 time. Det var godt, at jeg havde min buddy Carsten med, så jeg ikke gik helt kold. Jeg har svært ved at få indtaget nok energi, og det kommer især til syne under de lange cykelture. Jeg har nu lavet en plan for energiindtag, så jeg ikke kommer til at gå sukkerkold igen.

Løbet har gået fint, det er ikke de længste ture, men der er ingen problemer med bækkenet, som har tendesn til at låse sig fast. Jeg går jævnligt til behandling hos http://www.vejenkiropraktor.dk/ for at få løsnet det op, det fungerer super godt.

Svømningen er på et stabilt og fornuftigt niveau, jeg fortsætter med 3 gange svøm om ugen og det gir pote. Det ved svømmetræningen er, at man presser sig selv, ellers er det fuldstændig lige meget hviljet program man svømmer!! Det skal være hårdt…! Pulsen skal op..

Et lille øv i sidste uge var, at på slutningen af den lange cykeltur lørdag, endte jeg med en ødelagt klinge. Aldrig set før, men det betyder, at der skal skiftes til nye klinger og nye udgifter. Heldigvis har http://sbrshop.dk/ dem på lager, så de er sendt og Bjarke fra www.he-bikes.dk hjælper med installation. Dejligt med sponsorer og samarbejdspartnere:)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.