PoolMate HR – anmeldelse af svømmeur.

Jeg har været så heldig, at min gode sponsor Sports-gear.dk har ladet mig prøve et helt nyt svømmeur på markedet. Det har en masse super gode features, som jeg har savnet under min svømmetræning, især når man træner alene. Det kan bruges som en svømmemakker, hvis du svømmer alene.

PoolMate HR

Mit første indtryk er, at det er et enkelt og pænt ur. Det kan bruges til hverdag og holder ca. strøm en uge.

Fordele:
-pulsmåling
-vibration ved interval. Fx. pr. 100 m.
– masser af analysemuligheder
– filer kan overføres til PC

Ulemper:
– lidt svær at finde rundt i indstillingerne

Overordnet et super ur, især hvis du gerne vil nørde lidt med dine intervaller. Der er masser af muligheder, det kræver bare, at man sætter sig lidt ind i programmet. Det er et stort plus, at du kan få målt din puls under svømning. Jeg kan sagtens anbefale uret, især fordi det også kan bruges til andre sportsgrene(dog ingen gps) og til hverdag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.