Træning uge 15 + 16

Må lige starte med at undskylde det manglende indlæg i sidste uge.. Jeg har haft travlt med eksamen og kan fra i lørdags kalde mig “Personlig træner”. Jeg er super glad for at have færdiggjort uddannelsen, så nu skal der søges job og startes eget firma. Det bliver udfordrende og krævende, men det er hvad jeg brænder for, så motivationen er der.

Træningen er gået super godt, der har været masser af lange ture på cyklen og er kommet i gang med de lange løb. Det går den rigtige vej og der kommer mere mængde i træningen, så jeg bliver endnu mere udholdende og får overskud på de lange ture.

I denne uge har jeg rolige dage mandag og tirsdag. Onsdag står den på test på cyklen, jeg satser på forbedring!!:) De sidste 5 dage i ugen er der igen mængdetræning, så håber på endnu mere solskin!! Min træningsbuddy kommer hjem fra Malaga fredag, så vi skal have gang i de lange cykelture igen, det bliver dejligt med selskab.

Jeg har fået masser af pakker fra mine sponsorer denne uge, ikke dårligt;) Panacea har sendt Udos Olie, Sportspharma har sendt kompressionsbukser og kinesiotape, Bliz har sendt et par solbriller og så er der TRX fra Active Aid. Ligeledes ved jeg, at der er pakke på vej fra Sportsgear:):) Jeg er ubeskrivelig taknemlig for dem alle, det betyder rigtig meget i en presset hverdag, hvor der ikke er råd til det helt store..:)

I kan også lige tage et smut forbi min anden sponsor Team High End-Bikes, www.he-bikes.dk  Altid gode produkter og god service!!

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.