Træning uge 14

Efter en hård træningsuge i uge 13 var der dømt restitution tirsdag og onsdag, det var tiltrængt:)

Torsdag fik jeg løbet et rigtig godt intervalpas, hvor der hverken var smerte eller problemer, så det var rart!! Er i perioder lidt bekymret over mit løb, men er sikker på, at det nok skal gå…:)

Fredag var det 3 timers cykling på hometrainer, det var en lidt kedelig omgang, men nu er det snart varmt nok til at cykle ude hver dag.

Lørdag havde jeg sidste undervisningsdag i Århus, så om 2 uger er det eksamen og så er jeg uddannet personlig træner og vil påbegynde mit eget firma. Glæder mig!!!:)

Søndag var det hygge med film og afslapning med Lise, og så skulle jeg køre kombipas. Først 2 timer på hometrainer, hvor jeg kørte 15 watt over planlagt i de 6×5 min´s intervaller. Det var godkendt!! Løbeturen efterfølgende gik også super godt.

De næste par dage skriver jeg eksamensopgave som skal forsvares d. 20 april kl. 8.30. Derudover skal jeg evaluere med min træner, Jacob Agger, så det bliver spændende at se, hvad den kommende plan siger??

God fornøjelse med træning alle sammen:)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.