Træningslejr uge 13:)

Så har jeg holdt årets første træningslejr… Det har været super at have fokus kun på træning, kost og restitution, men svært når man er hjemme, så er der altid nogle forstyrrelser..:)

Mandag: Styrketræning i 1 time inkl. core. 2.10 timers cykeltur i bakkerne omkring Kolding. Super tur i solskin:) Sidst på eftermidagen var det svømmetræning med Carsten, så der blev svømmet hurtigt:)

Tirsdag: Svømning kl. 6.30 med masser af fart. Lidt afslapning og eftermiddagen stod på løb og coretræning.

Onsdag: Startede igen ud med svømning 6.30, det blev en let omgang med udstrækning og sauna efterfølgende. Jeg skulle en tur til Sportspharma i Vejle for at få lavet såler til mine løbe- og cykelsko. Det skal blive spænden om det bliver bedre med mine skrøbelige knæ og hofter..!! Om eftermiddagen var det tid til kombipas på hometrainer og let løb efterfølgende. Det var et hårdt cykelpas, men en god løbetur.

Torsdag: Havde lovet at komme hjem til påskefrokost, så dagens cykeltur startede kl. 8.30 sammen med Carsten. Det endte med at blive en hårdt tur med masser af højdemeter og bakkespurter. Skønt at få kørt udenfor 2 gange på en uge efter en lang vinter på hometraineren:) Resten af dagen stod på påskehygge på fyn sammen med Lise, super skønt.

Fredag: Var på fyn og havde lidt coretræning, derudover hjalp jeg med at fylde en masse bøtter med træflis, det var tungt og hårdt!! Dejligt at bruge en hel dag med familie og venner, det er sjældent at jeg har tid til det.

Lørdag: Var kommet sent i seng da jeg var ude at besøge et vennepar, men det var det hyggeligt:) Var forbi min tøj og skosponsor SPORTEN Svendborg og få lidt forskelligt tøj, skønt!!
Eftermiddagen stod på en let løbetur og styrketræning, samt håndbold i tv og afslapning på sofaen:)

Søndag: Træningen startede igen tidligt, da eftermiddagen skulle tilbringes med Lises familie. Kombipas i 2,5 time inkl. 6×5 min på AT watt. Det var hårdt, men kunne køre flere watt end jeg plejer, så det var super positivt:) Eftermiddagen var super hyggelig med svigerfamilien og en skøn tur ved vandet, så dejligt:)

Mandag: Så var det cykletid igen, denne gang med Carsten og 3 andre gutter. Det var en super tur, men jeg måtte trække næsten hele vejen, så der var dømt trætte ben til sidst. Det var en god afslutning på en super træningslejr. Næste gang vil jeg dog gerne til et lidt varmere sted;)

Alt i alt har det været super uge, især cyklingen går rigtig godt. Jeg er lidt irriteret over mit løb, men jeg håber, at det lidt varmere vejr kan hjælpe lidt på det. Jeg har døjet med at mine muskler bliver kolde og så er det svært at løbe. Nu er foråret jo på vej, så jeg nyder det bare helt vildt:)

Nu står den på let træning de næste dage og så er jeg igang igen:)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.