Træning uge 11+12

Jeg har været lidt fraværende de sidste to uger, da jeg har ligget med influenza i næsten hele uge 11 og starten af uge 12. Det var en hård omgang og rigtig svært at komme i gang igen.. Det var som om kroppen slet ikke reagerede, den var nærmest slukket..:(

Nu har jeg haft et godt cykelpas og en lille løbetur og er klar til “træningslejr”. Jeg ville gerne have været sydpå, men pga. arbejde og det økonomiske aspekt er jeg nødt til at blive hjemme i skønne/kolde Danmark.

Det kan godt være svært at holde motivationen når alle cykelpas skal køres indenfor og løbet foregår i blæst og kulde. Derfor har jeg lagt en tidsplan for hver dag, så der er intet overladt til tilfældighederne:) Nogle vil kalde det skørt, men jeg kan godt lide planer, så det er helt i top for mig.

Jeg har dog intet problem i at holde varmen ved træning udenfor, både SPORTEN Svendborg og GripGrab har sørget for, at udstyret er i top. Det er skønt!!!:)

Jeg har ligeledes ekstra fokus på kost og søvn. Hver dag starter og slutter med Udos olie og Bio Factor(In2Zym), så den optimale restitution er sikret. Lise står dagligt for hjemmelavet grøntsagsjuice, så det er bare lækkert:)

Rigtig god påske og træning til jer alle. Jeg glæder mig til masser af træning og også hygge med familien:)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.