Træning uge 10

Sidder med ømme ben og slapper af i sofaen inden dagens træning:) Sidste uges træning havde fokus på test.

Mandag: Coretræning.

Tirsdag: Let kombipas for at gøre benene klar til cykeltesten onsdag. Der var fokus på høj kadence på cyklen for at få benene i gang.

Onsdag: Cykelwatttest!!! Det er altid spændende at køre test, især fordi jeg altid har store forventninger.. Denne gang gik det godt, jeg forbedrede min 20 min test. Denne gang kørte jeg med gennemsnits watt på 225 watt.

Torsdag: Styrketræning i 1,5 time med 4×8 gentagelser.

Fredag: Startede med 1 times svømning med min træner, Tommas, der var fokus på teknik og elastikøvelser. Om formiddagen var der intervalløb på programmet, det blev løbet på løbebånd, da det blæste helt vildt!!! Eftermiddagens træningspas var igen svømning, denne gang med Carsten og der var 3×500 meter + 1×1000 meter på programmet.

Lørdag: Ingen træning, da jeg var i Århus til personlig træneruddannelse. Det er utrolig spændende, og glæder mig til at blive uddannet og starte på at gære brug af uddannelsen.

Søndag: 1000 meter svømmetest. Jeg havde håbet på forbedring og det var der heldigvis:) 17.52.. Jeg har dog stadig masser at arbejde med rent teknisk, men så længe det går lidt fremad for hver dag, så går det. Sluttede af med 3 timer på cyklen, det blev indenfor i VIC´s spinninglokale sammen med Carsten. Det var lidt kedeligt at skulle sidde indenfor, men rart med godt selskab.

En god uge og en tilfreds træner, så masser at arbejde med. I de næste uger er der fokus på flere træningstimer og har “træningslejr” i uge 13. Det er godt nok en træningslejr er herhjemme, men der er mere træning og kun fokus på træning, kost og restitution. SKØNT:)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.