Træning uge 9

IMG_2105

IMG_2107Det har været en super uge, der har indeholdt masser af kvalitetspas og solskin. Skønt:)

Mandag: Styrketræning med 4×8 gentagelser. Har fokus på core, ben og overkrop samt et-bens øvelser for at få lige stor styrke i begge ben.

Tirsdag: 1 times svømning med fokus på teknik og styrke. 1 times løb inkl, 10×500 meter intervaller. Hårdt og fedt løbepas.

Onsdag:2 timers kombipas med 1,5 time på hometrainer og 30 min. løb. Jeg havde overskud både under og efter dette træningspas, så det var rart.

Torsdag: 1 times løb inkl. 4×2000 meter itervaller. Jeg har i flere uger haft problemer med at få dette træningspas til at lykkes, især den mentale del, men denne gang lykkes det, så det var succes. Skønt. 1/2 times coretræning med forskellige mave, ryg og stabilitetsøvelser.

Fredag: 1 times styrketræning med 4×6 gentagelser. 1 times svømning inkl. 4×100 meter + 3×200 meter + 2×300 meter. Jeg svømmede sammen med en klubkammerat, så der blev givet gas!! Indimellem fik jeg plads til 1/2 times coretræning.

Lørdag: Startede med 1 times svømning med triklubben. Programmet var 10×200 meter + 10×75 meter + 10 x50 meter, det skulle svømmes på 1.30 pr. 100 meter med pause 15 sek. Jeg blev presset til sidst og det kunne mærkes i arme og skuldre.
Efter svømning stod den på 1.15 løb sammen med Carsten, min nye træningsmakker, vi fik løbet en jævn tur med masser af modvind og lidt bakker. Skønt.

Søndag: Igen startede dagen med 1 times svømning, men der var lidt udsolgt i armene, så det var mest afslappende svømning med fokus på teknik og få gang i kroppen.
Lidt efter svømning skulle den nye Haibike luftes for første gang. Fulgtes med Carsten og Mark og vi fik kørt 2,5 time i det jyske. Solen skinnede og cyklen kørte bare derudaf, glæder mig til endnu flere af de ture.
Sluttede dagen af med 1/2 times coretræning og håndbold: KIF Vejen-FIF. KIF Vejen er nu klar til slutspillet, skønt:)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.