Anmeldelse af løbetights fra Geyser.

Er så heldig, at jeg har fået lov til at anmelde forskellige produkter fra www.runforest.dk Mit første produkt er løbetights: http://www.runforest.dk/shop/geyser-dame-lange-9756p.html

Første indtryk var super godt. Jeg havde fået tilsendt en str. større end det jeg normalt bruger, da de er lidt små i strørrelserne. De sidder super godt og er behagelige at have på. Det er en god detalje med de orange syninger, det ser godt ud:) Lommen bagpå er lige til en nøgle, og den hopper ikke rundt under løbet.

Jeg løb første tur med dem på en lang tur i frostvejr og blæst, det blev lidt for koldt på lårerne. Så nu bliver de brugt i et par graders varme og er perfekte at løbe i.

Det er en super lækker tight, som kun kan anbefales. Ser frem til at teste flere produkter:)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.