Bikefitting.dk

Super Bikefit med 2 kompetente behandlere/bikefittere. Jeg blev først fysiologisk vurderet, hvorefter de kunne konstatere, at jeg er meget stærkere i mit højre ben, samt at mit venstre ben er lidt længere end højre. Desuden supinerer jeg, dvs. jeg bruger kun ydersiden af min fod ved cykling, løb og gang. Disse faktorer gør, at jeg roterer i mit bækken og giver mig et ujævnt tråd, så jeg træder for meget med højre ben. Når jeg træder for meget med højre, vil mit bækken rotere, og jeg får ondt i hoften. Sadelen blev sat 2 mm ned og vippet lidt fremad. For at udligne forskellen i benlængden og min store supination, fik jeg sat en kile under min sål i skoen, så jeg får løftet ydersiden af foden og træder mere med midterste del af foden. Klamperne blev ligeledes indstillet og fik sat en ekstra kile under klampen, så jeg kan få et jævnt tråd. Afsluttende sagde de begge, at det var første gang, at de havde set ender supinerer så meget, men alligevel roterer indad ved cykling:)

http://www.youtube.com/watch?v=e0-w5nf3gVI

Tjek videoen:)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.