Glædelig jul:)

Så er julen snart overstået, hvilket betyder hverdag igen. Jeg er ikke så meget til julehalløj, men det er jo hyggeligt nok alligevel:) Havde en dejlig juleaften med Lises familie og fik nogle gode gaver samt givet gode gaver til andre, det er jo herligt. Savner dog at se min egen familie til julen, så det må jeg gøre næste år:)

Nok om julen, nu til træning: Der er fuld gang i den hårde og tunge vintertræning, hvilket betyder masser af timer på hometrainer, i svømmebassinet, på landevej/løbebånd og styrketræning. Jeg elsker at træne, så for mig er det bare bedre jo mere der er. Coach Agger har en plan, som skal give mig det bedste udgangspunkt for Frankfurt IM d. 7 juli. Jeg glæder mig helt vildt og alle dage indtil d. 7 juli, kommer til at handle om træning, restitution og kost, for at få det bedste udgangspunkt for kvalifikation til Hawaii.

Jeg har allerede en ny sponsor på vej, og håber på, at der kommer flere. Det er svært at få folk til at sponsere mig, da jeg ikke kan tilbyde så meget reklame/tv-tid. Jeg satser derfor på, at jeg sælge mig selv med ærlighed og godt humør:)

Glædelig jul til alle derude, pas på jer selv og nyd den sidste juledag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.