DM Cross Duathlon 2012

Lige en kort update fra årets DM cross duathlon i Frederecia. Det var en god og hård dag, som endte med sølv. Jeg stillede op i elite, da jeg sidste år oplevede, at der ikke var modstand i age group. Elitefeltet var dog meget lille, og Line Jensen fra OTK var allerede en sikker vinder. Jeg holdt dog 2. pladsen, men måtte kæmpe på cykelruten pga. meget mudder, som resulterede i gearene satte sig fast og jeg måtte løbe op ad alle bakker på en stor del af cykelruten.

Det var en fin afslutning på sæsonen, og det er altid sjovt at komme på podiet. Nu skal der arbejdes frem mod Frankfurt og kval til Hawaii. Det bliver sjovt, hårdt og udfordrende.

Coach, Jacob Agger er ved at planlægge træning og stævner, som bliver lagt udfra de test, som jeg skal køre i de næste 2 uger.

Se billeder fra løbet her: http://kristinstengaard.dk/?page_id=315

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.