Udfordringer, ikke altid sjove..

Så blev det tid igen. Lige nu skinner solen, det er skønt, men min motivation er ikke i top.. Det er træls, især når det har været en super god træningsuge:)

Udfordringen består i, at jeg er blevet undersøgt for fødevareintolerance, og fandt ud af, at der er utrolig mange fødevarer, som jeg ikke kan tåle. Det er lige fra gluten, havre, soja, mælkeprodukter, appelsiner, hasselnødder og al slags sukker. Det eneste søde jeg kan tåle er honning.. Så ingen energidrik eller gel, kun rawbite, som er en energibar lavet af naturlige ingredienser, som jeg kan tåle:):) Godt det er en af mine sponsorer…:)

Ellers er der ændring af stævner, da det af praktiske årsager ikke er muligt at køre de cross du stævner ovre ved Esbjerg, men skal køre DM cross duathlon på søndag, hvilket jeg glæder mig meget til. Stiller op i elite, da jeg sidste år ikke fik noget modstand i age group. Så håber jeg kan følge med:)

Rigtig god dag og træning til jer alle:)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.