Efteråret er i gang:)

Så er vi på plads i den nye lejlighed i Vejen. Det er et lækkert område og skønt sted til træning, så det er bare med at komme i gang:)
Indtil nu har der været tilpasning til ny sæson og fundet frem til nye stævner, så der er noget at se frem til. Målet er allerede sat, IM Frankfurt juli 2013. Så al træning og alle konkurrencer er med det formål, at være i perfekt form og være bedst mulig forbedredt til dette stævne.

Jeg starter på uddannelse til fitnessinstruktør og personlig træner på onsdag, plus jeg skal arbejde lidt som lærervikar. Udover det er det træning, kost og den helt rette kost. Det lyder for nogen kedeligt, men det er fantastisk at vågne hver morgen med det formål at træne og lære noget nyt. Heldigvis har jeg en fantastisk opbakning fra Lise, det betyder alt.

Hvis der er nogen, som har interesse i at støtte mit projekt, eller kender et firma eller lignende, så mangler jeg en sponsor til at hjælpe økonomisk til stævner. Alt har interesse:)

God træning til alle sammen:)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.