Træning, test, arbejde og mere træning;)

Så er det hverdag igen, hvilket betyder lange dage og en meget træt triathlet når klokken nærmer sig 20.00, så skynder mig at skrive en update inden trætheden melder sig totalt!!:)

Har derfor besluttet, at jeg pr. 1 august ikke har fast arbejde, da det ikke giver mig den optimale træning og restitution. Jeg håber, at jeg kan få noget vikararbejde, da jeg skal tjene til føden.. Men jeg satser og håber det går:)

En af de trofaste læsere har ytret et ønske om mere info om min daglige træning, så det vil jeg da opfylde. Hvis der er andre ønsker så melder I bare ind:)

Uge 28:
Mandag: Svømning i friluftsbadet. Tilvænning til våddragt ca. 1 time.
Tirsdag: Styrke 1 time + Løb-interval ca. 1 time.
Onsdag: Cykle 1,5 time.
Torsdag: Planlagt cykeltest, men blev ødelagt af punktering..
Fredag: Svømme 4,4 km. Både teknik og distance. + CykelTEST.
Lørdag: Styrke 1 time + Kombipas 3.05.
Søndag: Cykle 3.15.

Testen var 20 min watt-test. Havde efter samtale med min træner, Jacob Agger, sat min nye cykel på hometraineren for at få de optimale forhold. Jeg startede med 30 min. opvarmning og derefter var det bare at give den gas i 20 min, hvor jeg skulle prøve at holde et stabilt tempo. Det lykkedes indtil 15 min., så var der trætte ben, men god support fra min dejlige kæreste gjorde, at jeg fik kæmpet mig igennem med et tilfredsstillende resultat:)

Jeg er desuden tilmeldt Ironman Frankfurt d. 7. juli 2013. Det er det store mål at kvalificere til Hawaii til det stævne, og det er der fokus ligger det næste år, så fedt!!!

Nu er der dømt afslapning med kæresten, samt atletik og håndbold i tv:)

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply