Team High-end Bikes.

Så fik jeg endelig den nye cykelsponsor og cykel på plads, det er rart, da det har stor betydning for min kommende kvalifikation til Hawaii. Hvis min kvalifikation skal lykkes, skal jeg havde det bedste udstyr til både træning og konkurrence. Min nye Argon18 E114 med Sram Red 2012, Quark Powermeter, Speedplay Cromo Titanium og andet lir er den fedeste cykel jeg nogensinde har haft!! Det kan jeg takke Bjørn og Bjarke fra High-end Bikes for:)

Udover den nye cykel går træningen fremad, jeg døjer dog med lidt irritation i hoften/knæet, som jeg er meget opmærksom på, men det er træls at det skal komme nu. Jeg håber det snart forsvinder:)

Ellers er jeg positiv og er glad for, at der er så mange, som vil støtte mig på vejen mod mit mål. Planen er, at jeg skal kvalificere til Hawaii i Frankfurt i Juli næste år. Jeg håber, at det lykkes og har brug for al den opbakning og støtte, som der overhovedet findes. Det er drømmen at være med til Hawaii 2013, den drøm skal blive til virkelighed:)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply