Svendborgløb og Bramming Duathlon.

2 stævner på en uge, det er jo helt vildt!!!:) Men det er gået meget godt. Træningen var rolig mandag og tirsdag, så jeg var klar til 10 km. i Svendborg onsdag aften. Vejret var perfekt, sol og ingen vind, ruten var lidt kuperet men ellers fin.

Planen var at løbe 5 min/km, men jeg er ikke god til planer;) Så blev lidt grebet af stemningen og startede ud på 4.30. UPS, ikke godt, men kunne blive ved og holdt samme tempo hele turen, samt følte overskud, så er der jo ingen grund til at løbe langsommere vel??:) Håber min træner, Jacob Agger er enig…

Se video fra lige efter jeg er kommet i mål:
Kristin efter Svendborgløbet 9. maj

Træningen torsdag, fredag og lørdag var præget af træthed, så tog det stille og rolig for at blive klar til søndagens duathlon i Bramming. Jeg kan love for jeg blev klar!!

Søndag skinner solen i Kolding, men i Bramming er det overskyet og meget blæsende, hmm.. Men jeg var klar, og selvom der ikke var mange kvinder til start, så var mit mål at holde et jævnt tempo på både løb og cykling uden at være presset. Startede med 4 km løb på ca. 4.31 min/km. Hurtigt op på cyklen og afsted i blæsten i 18 km. Der var modvind på vej hjem, men kørte med et fint tråd hele vejen og 32,4 km/t i snit. Havde et super skifte og imponerede alle mændene, I like;) Sidste 2 km blev løbet med et snit på 4.29 min/km. Sikker vinder og super stævne. Kom hjem med en god fornemmelse og en lækker ergonomisk hovedpude, så sover jeg bare skønt:) 

Se video fra dagen:
Bramming Duathlon 13. maj skiftezonen

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply