Nyt tøj fra Sporten, tri-test hos Multitesta og Tåsingeløbet:)

Der er sket en del. Træningen er gået i gang for alvor, programmet er lagt og de første 3 uger er gået med tilvønning til rigtig træning igen. Det er skønt:)

Fredag skulle jeg så testes hos Jacob Agger ved Multitesta, hvilket var en stor oplevelse og hårdt. Testen skulle vise hvad mine syregrænser er på både cykling og løb, samt bestemme min maksimale iltoptagelse. Alt i alt var det gode resultater, som giver masser af plads til forbedring, især fordi jeg ikke har trænet rigtigt de sidste 6 måneder.

Fredag fik jeg ligeledes mit nye Fusiontøj fra SPORTEN, det er lækkert. Det skulle afprøves ved Tåsingeløbet, som bare skulle være en hyggetur, men jeg er jo konkurrencemenneske, så det endte med en lidt hurtigere tur, og en 2.plads på 4,5 km. Min kæreste spurtede fra mig til sidst, så hun blev vinderen af et hyggeligt løb på Tåsinge:)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply