2012

Så er det nye år i gang. Det er for mig starten på nyt job, hvilket er positivt. Det giver større frihed og mulighed for at få tid til masser af træning:)

Det går stille og rolig fremad med træningen. Nu må jeg cykle 3 x 1/2 time, svømme 3 x 1/2 time og løbe 1/2 time om ugen. Udover det er der utrolig meget styrke og stabilitetstræning samt udstrækning. Det ved jeg vil gøre min krop stærkere og gøre mig mere klar til at komme i gang på fuld tid igen. Jeg glæder mig utrolig meget og er spændt på hvornår jeg igen må give den max gas i et stævne.

Mit fokus er udelukkende på at komme i topform, så jeg kan optimere min Ironman tid. Det gælder træning og så er jeg på udkig efter sponsorer, som vil hjælpe mig til at nå mit mål.

God træning til alle jer derude. Et godt råd, husk at lyt til jer selv og jeres krop, det er det værd at holde en pause fra træningen:)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply