Hvorfor stoppede jeg egentlig 7 Ironman projektet og hvad nu? Plantabaseret ultratriatlet 2.0💪🏻🌱🏊🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🏃🏼‍♀️

Jeg har ikke helt uddybet min afslutning særlig meget ifht 7/7 Ironman projektet, da jeg bare havde brug for ro i hovedet. Jeg har gennemtænkt det mange gange, da det var svært for mig at acceptere jeg ikke kunne mere. Er sikker på, at jeg mentalt ikke var forberedt godt nok. Så jeg kunne ikke presse mig selv og endte med at forstærke tanken om, at jeg ikke kunne mere. Jeg kom ind i en dårlig tankegang og ikke bad om den hjælp jeg havde brug for. Jeg kan kun give mig selv skylden og det er ikke fordi jeg bebrejder nogen. Alle hjalp helt fantastisk og bakkede op, er taknemlig for alle der brugte deres tid på mig.

Jeg har heldigvis fået utrolig mange tilkendegivelser på, at det var det rigtige at stoppe, at jeg netop viste det er okay at være den jeg er. Jeg startede ikke projektet, for at få af vide jeg er sej, jeg gjorde det for at vise, at jeg er MIG og jeg vil kunne være mig, uden andre skal bestemme hvordan jeg skal være og opføre mig.

Jeg vil træne, som jeg synes er bedst for mig, spise det der fungerer, se ud som jeg har lyst til og ikke blive presset af nogle. Det vigtigste for mig, udover at være mig! Det er, at det er sjovt og det giver mening. Det betyder ikke træningen ikke bliver hård, hårdt er nemlig også sjovt, men det betyder, at jeg skal mærke efter, så motivationen, udviklingen og hverdagen giver mening. Jeg har endelig fundet ud af hvem jeg er, og nu skal jeg holde fast i den person, sammen med alle dem jeg holder af og som holder af mig.

Det lyder måske lidt voldsomt, men jeg har bare endelig lært hvad der er vigtig, så det vil jeg fortsætte med, for det er lige præcis det der gør mig glad.

Hvorfor skal jeg gøre som andre vil have det? Det har jeg gjort nok! Nu handler det om hvad der er vigtig og bygge livet op om det. Ultratriathlon betyder meget, men der er meget, som der betyder mere. Jeg vil prioritere en balance, så jeg kan blive den gladeste og bedste version af mig, og give det videre til andre. Jeg vil være andet end “Plantebaseret ultratriatlet”! Jeg har selv skabt den profil og jeg er stolt af den, men vil også være andet. Jeg har skabt en forventning om, at jeg kan klare det hele! Jeg er ked af at skuffe jer, men det kan jeg ikke. Jeg er også bare et menneske! Med de udfordringer der følger med.

Næste mål er i støbeskeen, det bliver igen “mit” race, så jeg kan gøre det på hjemmebane, under forhold hvor jeg er tryg og tilpas, samt jeg kan få hjælp af dem jeg ønsker og dem der har lyst.

Træningen er igang og hvis I læser de hashtags jeg bruger, så har den skarpe læser regnet målet ud😉🏊🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🏃🏼‍♀️

Der kommer flere oplæg, mere personlighed og mere af mig her på siden. Glæd jer og tak for I følger med💪🏻☺️

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.